Confidentialitate

Compania care administreaza site-ul http://www.florarieonline.ro, denumit in continuare Florarieonline.ro, este S.C. FORUS CONSULTING S.R.L., numita in continuare S.C. FORUS CONSULTING S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14483/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: 15858399.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Informatii personale
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Florarieonline.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Editeaza cont". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Securitatea datelor personale
Accesarea Florarieonline.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. FORUS CONSULTING S.R.L.

S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al acestuia. Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Florarieonline.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Florarieonline.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate prin newsletteruri periodice sau prin orice alte mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Florarieonline.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Florarieonline.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul Florarieonline.ro, se pot dezabona aici, sau utilizand linkul din subsolul newsletterulului Florarieonline.ro primit prin email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele Euplatesc.ro, iar Florarieonline.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@florarieonline.ro.

S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  • dreptul de a cere S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  • dreptul de a cere S.C. FORUS CONSULTING S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  • dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Conform ordonantei de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata cu modificari prin Legea 51/2003, Capitolul 2, Articolul 10 litera c), consumatorul nu poate denunta unilateral tipuri de contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@florarieonline.ro sau prin posta, la adresa: sos. Iancului Nr. 6, bl. 113B, sc. B, ap. 72, sector 2, Bucuresti, cod postal 021723. Florarieonline.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Florarieonline.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Florarieonline.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune. Aveti: 0 produse
Total: 0 RON

Autentificare

Cont nouAi uitat parola?