Despre noi


RoxAna Sofronie
- Best Flower Designers Exhibition 2010

"Printre facturi, ordine de plata si balante contabile am descoperit ca florile sunt oaza mea de liniste, refugiul intr-o zi plina si calmul parfumat al agitatiei citadine. Perfectiunea corolei unei flori, parfumul ce-o invaluie m-au determinat sa-mi schimb profesia si sa ma dedic unui vis… Un contabil cu veleitati de artist isi gaseste linistea printre flori si plante…"  Asa a inceput povestea mea, povestea florariei online by RS, o florarie fondata de mine – RoxAna Sofronie, contabila care iubeste florile si care mai presus de orice iubeste frumosul si-l respecta.

Frumusetea florilor, parfumul complex si culorile lor asigura fiecaruia dintre noi cel mai deosebit cadou pe care cineva  si l-ar putea dori, si eu m-am dedicat intr-un totul lor - m-am dedicat florilor, o profesie pe care altii o numesc afacere.


RoxAna Sofronie
- Best Flower Designers Exhibition 2009

Eu si echipa, ne punem experienta in slujba clientilor nostrii si-i ajutam in alegerea buchetului perfect. Indiferent de ocazie, florile noastre sunt o modalitate perfecta de a va exprima sentimentele, de a va arata recunostinta si dragostea…. o floare face cat o mie de cuvinte! Perenitatea frumusetii aranjamentelor florale simbolizeaza cultul pentru frumos, iar modul in care sunt aranjate florile exprima rafinamentul, eleganta, bunul gust.


RoxAna Sofronie si Bart van der Elsken
First National Contest Arrangements
Bucuresti, aprilie 2010

FlorarieOnline.ro by RS te ajuta sa te exprimi si sa daruiesti cel mai frumos cadou. Promptitudinea si originalitatea sunt definitorii pentru  echipa mea si pentru mine.


Promisiunea noastra:

F - frumusetea fiecarei flori special aleasa
L - loialitate
O - originalitate
R - rapiditate in livrarea comenzilor
I  - in slujba clientilor nostrii


Workshop Design Floral - 2010

 Aveti: 0 produse
Total: 0 RON

Autentificare

Cont nouAi uitat parola?