Cum cumpar?

Cumpararea produselor:

  • se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului;
  • daca doriti sa va continuati cumparaturile aveti posibilitateasa sa apasati butonul “Continua cumparaturile” din pagina “Cosul meu”;
  • daca doriti sa adaugati mai multe bucati din produsele comandate, schimbati cifra din coloana cantitate si apasati apoi “Actualizeaza cosul” pentru a se face modificarea.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua apasand tasta “Mergi la casa”, astfel:

  • Am deja cont: daca aveti deja cont, va puteti loga si puteti folosi datele de la comenzile anterioare.
  • Nu am cont: atunci trebuiesc completate corect toate datele din formular (inclusiv numarul de telefon).
  • Adresa de livrare: completarea datelor adresei de livrare (sau alegerea ei din istoric, pentru cazul in care sunteti deja logat).
  • Mesajul pe care il doriti atasat cadoului: se completeaza in formular si este inclus in pretul produselor.
  • Adresa de facturare: completati datele pentru facturare (sau alegerea ei din istoric, pentru cazul in care sunteti deja logat). Atentie: in cazul in care nu sunteti membru al siteului nostru vi se va crea un cont automat si veti primi datele pe email.
  • Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
  • Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea paginii de confirmare a comenzii cu posibilitatea de printare sau salvare a facturii proforma generate automat de magazinul virtual. Dupa confirmarea comenzii, va rugam sa urmariti stadiul comenzii.


In cazul platii online cu un card bancar, dupa pasul trei veti fi automat transferat pe server-ul euplatesc.ro pe o conexiune securizata SSL unde va trebui sa introduceti datele card-ului dumneavoastra

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre www.florarieonline.ro si trimiterii coletului catre destinatar, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 
Aveti: 0 produse
Total: 0 RON

Autentificare

Cont nouAi uitat parola?