Cum platesc?

Cum platesc buchetele de flori si cadourile comandate pe florarieonline.ro?

Plata comenzii dumneavoastra pe florarieonline.ro poate fi facuta in doua feluri:
1. online, cu cardul, prin euPlatesc.ro (card de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)
2. prin transfer bancar sau Cash la ghiseul unei unitati bancare

1. Plata Online, cu cardul, prin euPlatesc
Aceasta este principala metoda de plata. Plata se va efectua prin sistemul de plati online euPlatescTM (www.euPlatesc.ro). Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa ┼či MasterCard. Pe florarieonline.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea "Valid only in Romania"). EuPlatesc proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
Sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul "Valid only in Hungary").

Etape in plata cu cardul
Pentru a efectua o plata cu cardul dumneavoastra trebuie sa selectati la modalitatea de plata - Plata online, si sa apasati "Plaseaza comanda". Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.
Aici va trebui alegeti tipul cardului cu care platiti dupa care sa introduceti in formular numele de pe card, numarul cardului, data expirarii (aceste informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2. Apoi apasati "Plateste online".
Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la cardul dumneavoastra! Dupa apasarea butonului "Plateste online" o sa fiti directionati catre pagina cu Rezultatul tranzactiei. Aici puteti alege tiparirea tranzactiei sau intoarcerea pe site (in cazul in care alegeti tiparirea tranzactiei veti putea ulterior sa alegeti si intoarcerea pe site).

2. Prin transfer bancar sau Cash la ghiseul unei unitati bancare
a.    Platiti contravaloarea comenzii  prin transfer bancar (Internet Banking) in contul pe care il veti primi prin e-mail.
b.    Platiti contravaloarea comenzii prin depunere numerar la ghiseul unei unitati bancare sau online in contul pe care il veti primi prin e-mail.

Comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.

Cupoane de reducere
Cupoanele de reducere va ofera discounturi si oferte speciale pe site in cadrul promotiilor florarieonline.ro. Daca detineti un astfel de cupon, il puteti folosi in cadrul formularului de comanda in campul dedicat acestui scop.

Conditii de livrare
·       Livrarea se face in 4-6 ore de la confirmarea platii comenzii de Luni pana Sambata, in intervalul 09-20, cu exeptia zilelor de varf (vezi aici ce inseamna zile de varf). Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cat mai apropiate de cerintele clientilor, florarieonline.ro nu garanteaza livrari la ore exacte.
·       Pentru livrari in aceeasi zi cu lansarea comenzii, confirmarea de plata trebuie primita pana la ora 12.00 pentru Bucuresti, iar pentru zonele limitrofe pana la ora 10.00.
·       Pentru livrearea comenzii intre orele 09-11, este indicata lansarea comenzii cu minim o zi inainte, cu confirmarea platii pana la ora 17.
·       Nu se efectueaza livrari Duminica si in zilele de sarbatori legale.
·       Daca din cauze ce nu tin de florarieonline.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei. Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.
·       Pentru livrari in zonele limitrofe Bucurestiului se percepe o taxa de 30 RON (TVA inclus).
·       Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.

Afla mai multe despre euPlatesc.ro!Aveti: 0 produse
Total: 0 RON

Autentificare

Cont nouAi uitat parola?